Η πόλη της δυστοπίας
σύνθεση, remix, post production noisyjohn 2015

 

Εχουν περάσει εξακόσια χρόνια από την υπερθέρμαση της Γης. Με το λιώσιμο των πάγων, δισεκατομμύρια τόνοι υδρατμών κάλυψαν τον ουρανό. Ελάχιστοι επιβίωσαν. Η Πόλη εδώ και τριακόσια χρόνια, μετά από πολλές Βιβλικές πλημμύρες και καταστροφές περιβάλλεται από πανύψηλα τείχη προστασίας. Τίποτα δεν ευδοκιμεί έξω εκτός από μερικά μεταλλαγμένα φυτά ικανά να αντέξουν στην ορμή του νερού.

     
 
Οι καταιγίδες είναι απρόβλεπτες. Οι χειρότερες ξεκινούν από την μακρυνή οροσειρά και καταλήγουν σε ορμητικές πλημμύρες. Οι πλημμύρες είναι αντικείμενο εξευμενισμού, λειτουργιών και λειτανιών. Τίποτα δεν αντέχει στο πέρασμά τους, τίποτε εκτός από τα γιγαντιαία σιλό λίγο έξω από τα τείχη. Όροφοι από κάθετες καλλιέργειες παράγουν τροφή και πρώτες ύλες. Οι κάτοικοι ένα πολιτισμικό συνοθύλευμα από απομεινάρια του παρελθόντος έχουν κοινές δυσαιδεμονίες και μυθοπλασίες. Στην υποθετική αυτή πόλη η μουσική είναι μέρος των τελετουργιών.
 

dystopia zombies 

     
[click] on image to play the track from youtube. [click] to the down right corner to view it in full screen. Κάνετε [κλικ] στην εικόνα για να δείτε το video του youtube. [κλικ] κάτω δεξιά για να το δείτε σε πλήρη οθόνη
 
intro
intro
after the flood
after the flood
the gates
the gates
agora
agora
a morning rample
a morning rample
underground factories
underground factorie...
spring celebration
spring celebration
the desert
the desert
the rising
the rising
a failed love story
a failed love story
 
 
Powered by Phoca Gallery